Access to finance: innovative firms’ perceptions in post-transition EU members - Botrić, Valerija
Vnímanie prístupu k financovaniu v post-tranzitívnych členských štátoch EÚ s dôrazom na rozdiel medzi inovatívnymi a neinovatívnymi firmami. Empirická analýza vyhádzajúca z najnovšieho prieskumu podnikateľského prostredia (BEEPS V) na skoro 3400 firmách z 11 krajín strednej a východnej Európy v období 2012-2013.