Twin deficits threat in the European union - Siničáková, Marianna
Analýza prítomnosti a hrozby nákazy dvojitých deficitov, t. j. súbežného rozpočtového deficitu a deficitu bežného účtu, v 28 krajinách EÚ v období 2000-2014.