Tvorba peněz a nové digitální technologie - Vodrážka, Michal
Rozdiely medzi virtuálnymi peniazmi (menami) a digitálnymi peniazmi (účtovné peniaze v elektronickej forme). Čo by sa muselo stať, aby sa systém tvorby peňazí zmenil. Vyplývajúce riziká či možné problémy, a prečo je aktuálny systém lepší.