Pricing of the tourism product: a tool for entrepreneurs to adapt to a flexible market - Buiga, Anuţa
Hedonický model oceňovania ako užitočný nástroj pre podnikateľov a manažérov v cestovnom ruchu na získanie konkurenčnej výhody prostredníctvom cenovej politiky. Meranie marginálneho účinku atribútov, ktoré prispievajú k stanoveniu cien. Empirická analýza cien malých a stredných ubytovacích zariadení v Rumunsku v období 1990-2013.