Budoucnost bankovních front-endů aneb fintech revoluce - Horáček, Tomáš
Digitalizácia v bankovom sektore a masívny nástup fintech spoločností. Zmena prístupu a technológia moderných front-end systémov. Ako má front-end systém vyzerať a implementácia užívateľského rozhrania.