Počítače místo poradců? Jak machine learning mění svět financí - Koudela, Jan
Technologické trendy súčasnosti a nástup fenoménu "big data". Technológie machine learning a vytváranie modelov, ktoré umožňujú rozlišovať skupiny užívateľov a ich preferencie. Reálne využitie v bankovníctve a čo prinesie blízka budúcnosť.