Integrovaný prístup v politike cestovného ruchu - Jarábková, Jana
Objasnenie koncepcie integrovaného rozvoja cestovného ruchu, najmä v regionálnom a lokálnom kontexte. V širšom zmysle je to koncipovanie politiky cestovného ruchu (tzn. jej cieľov a nástrojov), ktorá je vertikálne i horizontálne konzistentná a jej nositelia (aktéri) v oboch smeroch vzájomne spolupracujú. Integrovaný rozvoj cestovného ruchu na príklade regiónu Liptov.