Trnavská PSA chce pre nový model investičné stimuly - Kvašňák, Lukáš
Silné postavenie trnavského závodu vo francúzskom koncerne. Ku kľúčovému modelu Peugeot 208 pribudne nový Citroën C3. Požiadavka na investičnú pomoc. Výstavba vlastnej motorárne.