Dôchodkový systém v SR a jeho udržateľnosť - Urbaníková, Marta
Definícia dôchodkového systému. Charakteristika dôchodkového systému v Slovenskej republike po významnej reforme - I., II. a III. pilier. Odvody na starobné poistenie a ich zvýšenie. Výška dôchodkov z I. piliera. Udržateľnosť dôchodkového systému v SR. Vek odchodu do dôchodku. Výška miery náhrady starobných dôchodkov.