Ekonomický aspekt chudoby v NUTS II (Západné Slovensko) - Veselovský, Ján
Štruktúra a tendencie chudoby z ekonomického hľadiska v oblasti Západného Slovenska (región NUTS II) v období 2004-2014. Indikátory ekonomického aspektu chudoby. Typizácia regiónov chudoby.