Cestovní ruch a ekonomická situace v České republice - Chalupa, Petr
Vzťah medzi ekonomickou situáciou a cestovným ruchom na príklade Českej republiky. Ekonomická situácia Česka. Cestovný ruch v ČR v období 2011-2016.