Zamestnanec je pre firmu drahý. Vyplatí sa študent na dohodu - Kollárová, Zuzana
Firma môže zamestnať človeka na riadny pracovný pomer, na dohodu alebo môže využiť služby živnostníkov. Aké sú výhody a riziká týchto foriem zamestnávania. Zamestnanec je najnevýhodnejší. Živnostník alebo závislá práca. Výhodní študenti. Porovnanie ceny práce zamestnanca a živnostníka.