Small and medium enterprises in the Slovak economy – position and perspectives - Okruhlica, František
Pojem a definícia malých a stredných podnikov (MSP) stanovené kritériami Európskej únie. Súčasný stav a financovanie rastu slovenských malých a stredných podnikov. Dynamické zmeny a neistoty v globálnom konkurenčnom prostredí. Podnikateľské myslenie, kreativita, inovácie a vyhľadávanie zdrojov financovania, ktoré sú bežné vo vyspelých ekonomikách.