Economic context of collective bargaining and its impact on business expense optimisation - Olšovská, Andrea
Zhodnotenie ekonomických súvislostí kolektívneho vyjednávania a možnosti jeho vplyvu na optimalizáciu podnikových nákladov v podmienkach slovenských podnikov, prostredníctvom rozšírenia nadlimitmých daňových výdavkov.