Profitability of small and medium enterprises in the Slovak Republik - Ondrušová, Andrea
Metódy hodnotenia prosperity podnikateľského subjektu a metódy merania výkonnosti podniku. Informácie o finančnom stave podniku. Pyramídové sústavy ekonomicko-finančných ukazovateľov a pyramidálny rozklad ukazovateľa rentability vlastného kapitálu.