Electronic communication of entrepreneurs with the public administration (legal aspects) - Románová, Anna
E-government je možné definovať ako technicko-personálne zabezpečenie výkonu činností verejnej správy vedúcich k zabezpečeniu poskytovania, sprostredkovania a uplatňovania práv a povinností subjektov elektronickými prostriedkami v rámci verejnej správy. Právne predpisy upravujúce jednotlivé oblasti e-governmentu na území Slovenskej republiky vychádzajú z nadnárodnej úrovne Európskej únie. Implementovanie do praxe a súčasný stav dosiahnutého stupňa fungujúceho e-governmentu na Slovensku.