Influence of selected megatrends for the paradigm shift of srategic thinking - Vágner, Ivan
Diskusia o problematike a potrebe posunu paradigmy v strategickom myslení ziskových i neziskových organizácií. Rozvoj strategického myslenia musí byť orientovaný na hospodárne účelné, účinné a zodpovedné riešenia.