Strategic management and labour produktivity - Záthurecký, Viliam
Výkonnosť či konkurencieschopnosť národnej ekonomiky je vždy obrazom výkonnosti a konkurencieschopnosti jednotlivých podnikov umiestnených v danom ekonomickom priestore.