Účtovanie odvodov špecifických skupín zamestnancov v roku 2017 - Pakšiová, Renáta, 1974-
Pokračovanie príspevku z predchádzajúceho čísla. Špecifické skupiny zamestnancov v pracovnom pomere vzniknutom na základe pracovnej zmluvy podľa zákonníka práce