Big vs small data in micro and small companies - Čekerevac, Zoran
Definícia a porovnanie malých a veľkých dát. Big data a cloud computing. Výzvy, ktorým čelia malé podniky a mikropodniky pri využívaní údajov. Riziká a implementácia veľkých dát.