System oriented sustainable supply chain management innovations in automotive industry – Skoda Auto case study - Cee, Jiří
Výskum a definovanie základných princípov a predpokladov systémovo orientovaných inovácií využívaných v manažmente udržateľného dodávateľského reťazca automobilového priemyslu a to na základe prípadovej štúdie týkajúcej sa efektívneho, elektronického a ekologického konceptu dodávania vyvinutého spoločnosťou Škoda Auto Logistics.