Návratnost výběru daní z příjmu osob samostatně výdělečně činných z pohledu státu - Říhová, Lenka
Verejné financie patria medzi doležitú oblasť v pôsobnosti štátu. Vyčíslenie výdavkov štátu z výberu daní z príjmov samostatne zárobkovo činných osôb (SZČO). Výdavky finančnej správy spojené s inkasom tejto dane. Porovnanie návratnosti výdavkov pri výbere daní SZČO z makroekonomického hľadiska.