Inovátoři bojují proti přepravám vzduchu - Kolář, Vojtěch
Systém "hub and spoke" ako jeden zo spôsobov ako dosiahnuť vyššiu efektivitu distribučnej logistiky. Fungovanie systému. Úspora prepravných nákladov. IT inovácia Mix move match (voľný preklad: premiešať, prepraviť, prepojiť) - koncept na celoeurópskej úrovni. Výhody tohto konceptu.