Life cycle extension of a pavement structure - Mikolaj, Ján
Celkový životný cyklus celej vozovky je podstatne dlhší ako životnosť povrchu vozovky; možnosti predĺženia životného cyklu povrchovej úpravy buď technologické alebo recykláciou. Analytické výpočty a experimentálne merania povrchových materiálov, ako aj zrýchlený proces testovania potrebný na zistenie prevádzkových parametrov konštrukcie vozovky počas jeho životného cyklu. Spoločenské aspekty a hospodárska efektívnosť. Prípadová štúdia zahŕňajúca celú metódu.