Paušálne výdavky v roku 2017 - Jambrichová, Silvia
Základom dane z príjmov je v súlade s § 2 písm. j) zákona č. 595/2003 Z. z. o dani z príjmov v z. n. p. rozdiel, o ktorý zdaniteľné príjmy prevyšujú daňové výdavky (§ 19) pri rešpektovaní vecnej a časovej súvislosti zdaniteľných príjmov a daňových výdavkov v príslušnom zdaňovacom období, ak tento zákon neustanovuje inak. Ilustračné príklady.