Overenie účtovnej závierky audítorom a výročná správa v podvojnom účtovníctve pre podnikateľov - Novotná, Ľudmila
Niektoré účtovné jednotky majú povinnosť overenia účtovnej závierky audítorom. Účtovná jednotka, ktorá musí mať účtovnú závierku overenú audítorom, musí vypracovať aj výročnú správu. Ktoré účtovné jednotky majú povinnosť overenia účtovnej závierky, za akých podmienok a v akej lehote sa overenie musí vykonať?