Výpočet a účtovanie sociálneho poistenia a preddavkov na zdravotné poistenie zamestnancov - Pakšiová, Renáta, 1974-
Pokračovanie príspevku z predchádzajúceho čísla. V súvislosti so vznikom pracovných vzťahov a zamestnávaním fyzickým osôb vznikajú zamestnávateľom povinnosti, ktoré sa viažu aj na odvádzanie preddavkov na zdravotné a sociálne poistenie. Vznik a zánik sociálneho poistenia, výpočet a účtovanie preddavkov.