Limity prevodu majetku spoločníka na obchodnú spoločnosť - Čurila, Dušan
Zmluvy o prevode majetku medzi obchodnými spoločnosťami patria medzi najčastejšie kontrakty v obchodnom styku obchodných korporácií. Vedľa tejto veľkej skupiny rôznych zmluvných typov o prevode majetku sa však v obchodnej praxi vyskytujú aj prevody majetku obchodnej spoločnosti na spoločníka a takisto aj prevody majetku zo spoločníka na obchodnú spoločnosť. Prevody majetku zo spoločníka na obchodnú spoločnosť.