Keď Orbán testuje Trumpa - Leško, Marián
Podľa niektorých politických analytikov je Maďarsko pod vedenín vládnuceho Fideszu a jeho predsedu Viktora Orbána riadenou demokraciou a podľa iných autokraciou. Plán V. Orbána dostať z krajiny Stredoeurópsku univerzitu (CEU), ktorej zakladateľom a sponzorom je George Soros. Masové protesty proti rozhodnutiu. Kroky V. Orbána, ktoré kritizovala Európska únia.