Stochastické modely v zdravotníctve - Škrovánková, Lea, 1954-
Vypracovanie konkrétnych stochastických modelov, ktoré by boli aplikovateľné v slovenskom zdravotníctve, s tým by mali potenciál zlepšiť stav zdravotníctva, ale hlavne sa vyrovnať práci aktuárov v zdravotných poisťovniach v krajinách Európskej únie, kde tieto modely majú už pevné miesto pri kalkulácií poisťovní.