Sustainable agriculture in eastern Ethiopia - Mesfin, Hiwot Mekonnen
Snaha o obnovenie tradičného trvalo udržateľného poľnohospodárstva, boj proti chemizácii poľnohospodárskej výroby. Striedanie plodín.