AeroMobil má nový model aj investora, no prišiel o kľúčového človeka - Kvašňák, Lukáš
Nový investor s vkladom 3 mil. eur v projekte AeroMobil. Zmeny vo vedení. Štefan Klein - dizajnér a otec myšlienky, menšinový podiel vo firme a jeho plán založiť si vlastnú firmu, v ktorej sa bude venovať vývoju a dizajnu prototypov. Práca na vývoji nového prototypu lietajúceho auta. Štátne dotácie. Cieľ - vybudovať silnú značku AeroMobil v rámci nového segmentu lietajúcich áut.