Hlavné nedostatky pri uplatňovaní manažérskych systémov - Čollák, Mikuláš
Pokračovanie článku z predchádzajúceho čísla o chybách a nezhodách v procese systému manažérstva kvality. Problematika systému manažérstva kvality v zdravotníctve očami pacienta aj lekára. Príklady z praxe.