Vývoj robíme za zlomok ceny, ako je bežné - Kvašňák, Lukáš
Rozhovor so spoluzakladateľom a výkonným riaditeľom AeroMobilu Jurajom Vaculíkom a investorom Patrickom Hesselom o dôvodoch, prečo bolo okolo firmy ticho, v akej fáze je ich projekt lietajúceho auta, ako aj o tom, čo ešte firmu vo vývoji lietajúceho auta čaká.