IATF 16949:2016 – prechod na novú verziu štandardu kvality v automobilovom priemysle - Kliment, Juraj
Certifikačná organizácia pre systém manažérstva kvality v automobilom priemysle. Nová revízia štandardu manažérstva kvality ISO/TS 16949:2009 vrátane pokynov pre certifikáciu podľa IATF 16949:2016 – 5. vydanie (IATF Rules).