Vybrané nadväznosti podpory a patentovania technológií v rozvíjajúcich sa krajinách EÚ - Jemala, Marek
Hlavné výhody, obmedzenia a problémy technologického inovačného vývoja v rozvíjajúcich sa krajinách EÚ. Identifikovanie parciálnych pozitívnych a negatívnych procesov vplývajúcich na technologickú inovatívnosť v rozvíjajúcich sa krajinách EÚ, a to najmä pomocou verifikácie a sumarizácie údajov patentovej analýzy WIPO (1980−2014), v porovnaní s vybranými ukazovateľmi a súvisiacimi determinantmi.