<The> Importance of trademarks and goodwill - Harumová, Anna, 1955-
Dôležité aspekty hodnoty značky a ochrannej známky, postup ich vytvorenia. Určenie hodnoty ochrannej známky a goodwillu, ukážka výpočtov.