Impact of accelerated mobile pages format on corporate web sites - Miklošík, Andrej
Skúmanie dostupných metód mobilnej optimalizácie a možností implementácie formátov mobilných stránok na firemných webových stránkach. Otázka aplikácie pre firemný marketing na príkladoch krajín V4.