Softvérové roboty smerujú aj do slovenských firiem - Adamec, Pavol
Pôsobenie takmer 50 centier podnikových služieb s viac ako 30 tisíc zamestnancami na Slovensku. Slovensko vyhľadávané najmä vďaka kvalifikovanej pracovnej sile. Znižovanie nákladov materských koncernov. Automatizácia procesov ako aktuálny trend. Robotická procesná automatizácia (Robotics process automation - RPA). RPA ako jedna z možností na ďalší rast centier.