Kompetencie zamestnancov v kontexte noriem ISO 9001:2015 a ISO 14001:2014 - Vaňová, Jaromíra
Súčasný prístup a efektívne riadenie organizácií, ktoré je závislé najmä na "mäkkých faktoroch", kde zaraďujeme úlohu manažérov a lídrov, spôsob komunikácie, zodpovednosť, právomoc a k nim určenú kompetentnosť jednotlivých zamestnancov v rámci zastávanej funkcie.