Hlava je kapitál. Jak získat nejlepší - Chocholouš, Ivan
Klasickému HRM (Human resources management) zvoní hrana. Vlády sa ujíma HCM (Human capital management). Rozdiely medzi HRM a HCM. Zamestnanci ako skutočná investícia. Zmeny v prioritách ľudí, najmä mladých. Peniaze k motivácii nestačia. Partneri pre zdolávanie cieľov. Celoživotné efektívne vzdelávanie. Vyhliadky pracovného trhu.