Motivace k produktivitě a přidané hodnotě - Červený, Karel
Ktoré stimulátory a motivátory sú účinné. Pyramída potrieb psychológa Abrahama Maslowa. Ako zvyšovať produktivitu. Peniaze a motivácia. Získanie pridanej hodnoty inováciami. Dvojaký prístup k zamestnancom: stimulačno-motivačný pre pracovníkov zabezpečujúcich produktivitu a druhý prístup pre pracovníkov v hodnototvornom procese (vývojári, konštruktéri, strategickí marketéri). Rozumný tlak na produktivitu.