Jak se připravit na revoluci dovedností? - Kejhová, Hana
Spoločnosť ManpowerGroup prezentovala na Svetovom ekonomickom fóre v Davose výsledky prieskumu Skills revolution. Opýtala sa 18 tisíc zamestnávateľov v 43 krajinách, aký dopad bude mať automatizácia na počet ich zamestnancov. Aké pozície a činnosti budú najviac zasiahnuté. Zamestnávatelia sa budú musieť zamerať na rekvalifikáciu a zvyšovanie kvalifikácie.