Zamestnávateľ v konkurze - Slaninková, Katarína
Ak sa zamestnávateľ stane platobne neschopný, môže dôjsť k jeho zrušeniu, takisto môže vstúpiť do konkurzu. Povinnosti, ktoré vznikajú zamestnávateľovi v súvislosti s platobnou neschopnosťou. Oprávnenia zamestnanca za účelom dosiahnutia svojej mzdy. Zákonník práce a konkurz. Poistenie zamestnávateľa pre prípad jeho pracovnej neschopnosti.