Matky malých dětí. Tabu, nebo skrytý potenciál trhu práce? - Skalková, Jana
Konferencia Matky vítány usporiadaná organizáciou Business pro společnost. Návrat matiek z materskej dovolenky do firmy. Dôležité je, aký odkaz k nim firma pred odchodom vysiela. Prax verzus legislatíva. Vzájomné očakávania. Špeciálne programy a opatrenia podporujúce návrat matiek - konkurenčná výhoda firiem. Flexibilné formy práce. Adaptácia po nástupe. Úloha stredného manažmentu. Prevziať osobnú zodpovednosť - základ úspešného návratu do práce.