EFSI ako možný nástroj podpory konvergencie - Chandoga, Roman
Niektoré opatrenia pomocou ktorých sa európski lídri snažia zvrátiť nežiaduci stav nízkej ekonomickej aktivity, resp. súčasné opatrenia mobilizácie investícií, ktoré sú kľúčové pri obnove stability ekonomiky.