Nenápadný král módního světa - Bublíková, Barbara
Amancio Ortega - životný príbeh a kariéra španielskeho podnikateľa v oblasti módy. Zakladateľ holdingu Inditex, ku ktrorému patria značky ako Zara a Bershka. Expanzia do Portugalska, USA a Francúzska. "Demokratizácia módy" - dobrá kvalita za prístupnú cenu. Inovatívny obchodník. Jedno z tajomstva úspechu - prijať nápady tých, ktorí sa v danej oblasti vyznajú lepšie.