Vedou rozvojové benefity, především výuka jazyků - Štefeček, Jakub
Snaha firiem nalákať zamestnancov na širokú škálu benefitov. Benefit v podobe výučby cudzích jazykov. Hodnotenie benefitu. Meranie efektivity benefitov. Odporúčanie pre manažérov.