Pustnutie poľnohospodárskej krajiny - Zaušková, Ľubica
Proces genézy a pustnutia kultúrnej krajiny Slovenska. Erodované spustnuté pôdy. Príčiny a dôsledky novodobého pustnutia poľnohospodárskej pôdy. Formy pustnutia krajiny.