Cooperation between local government units – research based on communities in Podkarpackie province - Grzebyk, Mariola
Charakteristika vývojových štádií a spolupráca miestnych samosprávnych celkov medzi jednotkami miestnej správy. Etapy vývoja spolupráce. Dosiahnutie vyššej etapy si vyžaduje organizačné a zásluhové práce vo vzťahu k zamestnancom jednotlivých miestnych úradov i obyvateľov.